У Кропивницькій міській раді проводиться підготовка до командно-штабного навчання

Понеділок, 24 червня 2024 15:32

Установча нарада щодо перевірки готовності до проведення командно-штабного навчання територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області відбулося сьогодні, 24 червня, у Кропивницькій міській раді. Провели нараду заступник міського голови Олександр Вергун та начальник управління з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Кіровоградської ОВА Володимир Слінченко.

Перевірка Кропивницької міської ради та її виконавчих органів щодо готовності до проведення командно-штабного навчання територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області проводиться відповідно до вимог розпоряджень та доручень начальника Кіровоградської ОВА.

- Основною метою перевірки є надання методичної допомоги, в першу чергу — спеціалізованим службам цивільного захисту, належним чином підготуватися до роботи комісії ДСНС України, - наголосив заступник міського голови Олександр Вергун. - Необхідно усім працівникам виконавчих органів відповідально поставитися до рекомендацій та порад членів робочої групи, щоб у разі виникнення надзвичайної ситуації працювати злагоджено й оперативно і належним чином підготувати місто до комісії ДСНС України.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57