У Кропивницькій міській раді назвали імена переможців четвертого конкурсу «Посадовець року – 2021»

Вівторок, 7 грудня 2021 15:21

Місяць хвилювань, підтримки колег та рідних і близьких, цікавої боротьби, головним суперником у якій є ти сам — посадовець місцевого самоврядування: у Кропивницькому підбили підсумки четвертого конкурсу «Посадовець року – 2021».

Позаду три змагальних тури, під час яких конкурсанти продемонстрували свої презентаційні відеосюжети, розповіли про улюблену роботу та захоплення у позаробочий час, відповіли на запитання поважного журі, пройшли перевірку на знання актів законодавства та нормативних документів, перевірили сили під час практикуму зі складання ділового документа, спробували себе в мистецтві публічного виступу. І, нарешті, завершальним, четвертим етапом, стало онлайн голосування.

Цьогоріч за перемогу у двох номінаціях: «Керівник року» і «Спеціаліст року» змагалися п’ятнадцять посадових осіб міської та районних у Кропивницькому рад, але в підсумку переможцями стали всі!

Сьогодні, 07 грудня, в День місцевого самоврядування, учасники конкурсу отримали щирі вітання і подарунки від міського голови Андрія Райковича.  

Приємну місію нагородження учасників та переможців взяли на себе співголови організаційного комітету — секретар міської ради Олег Колюка та керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Балакірєва.

Отже, під бурхливі овації переможцем у номінації «Лідер онлайн голосування», в якому взяли участь  5 406 осіб, став головний спеціаліст відділу захисту прав споживачів управління торгівлі та побутового  обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку Олександр  Горбунов.

Першість у номінації  «Спеціаліст року» здобула адміністраторка відділу аналітичної та консультаційної роботи департаменту надання адміністративних послуг міської ради Ксенія Василенко, а в номінації «Керівник року» — заступниця начальника управління–начальниця відділу по роботі з суб’єктами господарювання, юридичними особами управління адміністративних послуг Анна Шевченко.

Переможці отримали дипломи, пам’ятні статуетки та грошові винагороди. 

Усі новини