"Творчий простір" у Кропивницькому збирає друзів

Понеділок, 4 квітня 2022 19:58

Освітяни обласного центру звертаються до громадян, які через війну залишили рідний дім, втратили роботу, і обрали тимчасовим місцем проживання Кропивницький.

- Ми вже трохи знайомі з вами, бо займаємося вашим розміщенням, - відзначила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко. - Освітні заклади обласного центру мають необхідні ресурси, а головне – щире бажання допомогти вам створити належні умови для вашого проживання, навчання, дозвілля, тобто швидко адаптуватися у нашому гостинному місті.

І створений у Кропивницькому спільний «Творчий простір» стане місцем цікавих зустрічей, в рамках яких проводитимуться заходи з адаптації, релаксації, творчі майстер-класи, індивідуальні консультації з психологами. Зустрічі можуть бути поєднані загальною програмою або представлені окремо, з урахуванням потреб і побажань гостей.

Усім зацікавленим пропонується заповнити невелику анкету, яка допоможе освітянам швидко планувати і організовувати спільний «Творчий простір».

- Головне - ми будемо розуміти ваші потреби, інтереси, можливості і наші зустрічі стануть цікавими, необхідними, корисними, - наголосила Лариса Костенко. - Ми прагнемо вам допомогти!

Усі новини