Цифрові стартапи для педагогів у Кропивницькому

П'ятниця, 29 березня 2024 09:26

У Кропивницькому для вчителів закладів освіти міста продовжується весняний сезон проєкту «Цифрові стартапи для вчителя». У четвер, 28 березня, 2024 року, міський центр професійного розвитку педагогічних працівників Кропивницької міської ради організував локацію «Особливості роботи вчителя інформатики в сучасних реаліях».

Педагоги Кропивницького мали можливість поглибити власнії знання з робототехніки та програмування.

За допомогою набору Lego Spike Prime вони зібрали та запрограмували веселого танцюючого робота Brike Dancer, змоделювали об’ємний персональний брелок та надрукували його на 3D принтері, а також виконали просторове моделювання «Кімната моєї мрії».

- Це був день, наповнений цікавими творчими моментами. Він допоміг педагогам удосконалити свої технічні та програмувальні навички, - відзначила координатора проекту, директорка міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Оксана Стрюкова. – Спікерами заходу цього дня були викладачі міжшкільного ресурсного центру №1 на чолі з його очільницею Оленою Горобець. Вон ще раз підтвердили, що Кропивницький МРЦ - це сучасно, технологічно та орієнтовано на успішне майбутнє!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13