«Травневі музичні зустрічі» у Кропивницькому запрошують

Понеділок, 13 травня 2024 15:45

У Кропивницькому успішно стартував традиційний, вже  XXVII Всеукраїнський фестиваль камерної та симфонічної музики "Травневі музичні зустрічі".

В рамках проекту, який надзвичайно сподобався шанувальникам музичного мистецтва, в обласній філармонії відбувся справжній творчий поєдинок - "Батл жанрів".

У майстерності змагалися два професійних колективи: камерний оркестр «Концертіно» (художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Наталія Хілобокова) та оркестр академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» (художній керівник – народна артистка України Антоніна Червінська, керівник оркестру – Сергій Тютюнник).

З відкриттям фестивалю учасників та гостей "Травневих музичних зустрічей" привітала заступниця начальника Кіровоградської ОВА, депутатка Кропивницької міської ради Катерина Колтунова.

- Фестиваль несе велику просвітницьку місію у справі естетичного виховання глядачів на кращих творах національної та світової музичної спадщини, продовжує славні мистецькі традиції нашого краю. – наголосила вона у своєму виступі.

"Травневі музичні зустрічі" тривають: протягом травня 2024 року відбудеться багато цікавого. Долучайтеся! Детальніше за посиланням. (https://www.facebook.com/photo/?fbid=983448173784551&set=a.550824097046963)

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57