Торгівля на асфальті – це ганьба для Кропивницького і загроза життю та здоров’ю мешканців міста

Понеділок, 24 червня 2019 16:12

Андрій Райкович вимагає реальної боротьби з таким небезпечним явищем, як стихійна торгівля на території Кропивницького. Для цього у всіх контролюючих органів: від ветеринарної служби до Національної поліції, цілком достатньо влади і повноважень, наголосив очільник міста під час апаратної наради сьогодні 24 червня.

У той же час, міський голова попередив, що мова йде не про бабусів, які продають вирощену городину, а перекупників, що пропонують людям з підлоги м’ясо, молоко, рибу, яйця, кури, качки.

- На вулиці 30-35 градусів, а на асфальті всі 45, - звернув увагу Андрій Райкович. – Які продукти витримають таку спеку. Хто заважає поліції, спецінспекції, управлінню торгівлі, Держпродспоживслужбі, всім хто контролює безпеку і здоров’я громадян припинити цей безлад і позбавити місто цієї ганьби? Якої влади чи прав вам не вистачає?!

Міський голова  доручив своєму заступнику Андрію Паливоді терміново провести нараду, де розглянули нові шляхи та методи боротьби зі стихійними продавцями небезпечного товару.  А вже наступної апаратної наради виконавці мають  відзвітувати про заходи і результати  боротьби із торгівлею на асфальті.

Усі новини