Теплогенеруючі підприємства Кропивницького завершують підготовку до нового опалювального сезону

Понеділок, 28 серпня 2017 17:21

Готовність теплогенеруючих підприємств Кропивницького до нового опалювального сезону стало головним питанням робочої наради начальника головного управління ЖКГ Віктора Кухаренка з керівниками підприємств галузі сьогодні, 28 серпня.

Учасники наради також обговорили стан нанесення дорожньої розмітки на пішохідних переходах в обласному центрі та підготовка локацій до святкування Дня міста.

Віктор Кухаренко відзначив, що станом на сьогоднішній день, розмітка вже нанесена біля загальноосвітніх шкіл № № 32, 17, 18, 31, 19, 2, 1, 30, 8. Він також звернув увагу керівників комунальних підприємств на необхідність виконання належного благоустрою території біля навчальних закладів та перевірки роботи зовнішнього освітлення.

Теплогенеруючі підприємства Кропивницького активно готуються до опалювального сезону. За інформацією представника КП “Теплоенергетик”, тендери по закупівлі труб уже проведені, і з 1-го вересня необхідні для ремонту матеріали надійдуть в розпорядження підприємства.

Ремонтні бригади тепловиків продовжують планові роботи на теплових мережах Так по вулиці Тарковського виконано ремонт 43 метрів теплотраси, і наразі ведуться підготовчі роботи для асфальтування після розриття. Сьогодні розпочався ремонт ділянки мережі по провулку Театральному 5/5, його планували завершити до 11 вересня. Але у зв’язку з проведенням фестивалю Всеукраїнського фестивалю “Кропивницький-фест», спеціалісти «Теплоенергетика» планують закінчити роботи у стислі терміни. Також невдовзі ремонтна техніка переміститься на вулицю Чорновола та на площу біля пам’ятника Янголу Охоронцю. Загалом усі роботи підрядники мають завершити до 10 вересня, а заповнення мереж водою по місту розпочнеться вже з 30-31 серпня.

Щодо ДП “Кіровоградтепло”, то його готовність до опалювального сезону сягає 82%. Наразі фахівці підприємства проводять роботи з промивання систем та заміни і ревізії засувок, аби в майбутньому уникнути значних втрат води.

Представники ОКВП “Дніпро-Кіровоград” під час наради відзвітували про виконання інвестиційної складової програми, за якою підприємство планує закупити і встановити 124 загальнобудинкові лічильники у багатоповерхівках. На сьогодні підприємством уже придбані супутні матеріали та оголошено тендер на закупівлю таких пристроїв обліку. Крім того, наразі проводиться санація мереж водопостачання.

Віктор Кухаренко звернувся до кропивничан з проханням користуватись каналізаційною системою належним чином, оскільки останнім часом почастішали випадки засмічення мереж водовідведення.

Усі новини