Теплогенеруючі підприємства Кропивницького витримали іспит негодою

Середа, 28 лютого 2018 10:10

Теплогенеруючі підприємства Кропивницького пройшли випробування різким погіршенням погодних умов. Як повідомили в головному управлінні ЖКГ міської ради усі 27 котелень обласного центру працювали в штатному режимі і забезпечували теплом всі 820 житлових будинків з централізованою системою опалення та об’єкти соціальної інфраструктури Кропивницького: 39 дитячих садочків, 42 навчальних заклади, 3 – позашкільних заклади та 14 закладів охорони здоров’я.

Температура теплоносія по котельнях міста відповідала температурному режиму і складала по КП «Теплоенергетик» для ТЕЦ, лікарні швидкої медичної допомоги, центральної міської лікарні – 61-69 град. С на виході та 53-61 град. С на вході. Котельні на селищі Новому забезпечили температуру в тепломережах 83-85 град. С на виході і 62-79 град. С на вході. Котельні ДП «Кіровоградтепло» гріли теплоносій на виході до 59-68 град. С., на вході температура води фіксувалася 47-59 град. С.

За добу, відзначили в головному управління ЖКГ, не зафіксовано жодного пориву каналізаційних мереж, але виконано 28 заявок від мешканців на прочищення мереж водовідведення. У той же час не обійшлося без аварійних ситуацій на водогоні:  зафіксовано чотири пориви – по вулиці Тараса Карпи, 93, вулиці Свердлова, 66, вулиці Родимцева, 46 та вулиці Юрія Коваленка, 9.

 

Усі новини