Світлий Кропивницький - запорука комфорту і безпеки його мешканців

Середа, 4 грудня 2019 16:15

Міська влада Кропивницького не відступиться від обраного шляху модернізації зовнішнього освітлення території обласного центру. На цьому наголосив міський голова  Андрій Райкович під час свого звіту перед громадськістю сьогодні, 04 грудня.

Містяни також схвально відгукуються про ефект від впровадження енергоефективного освітлення вулиць і прибудинкових територій Кропивницького.

- Ми спочатку встановлювали ліхтарі добре відомої фірми “Schreder”, а зараз потужно підтягнувся до світових лідерів і наш місцевий виробник “Радій”, - відзначив Андрій Райкович. - І новозбудовану “Арку” ми вже облаштували ліхтарями місцевого виробника. А нині готуємо спільний проєкт із заміни шести з половиною тисяч старих ліхтарів на нові, світлодіодні, що дасть економію до 5 мільйонів гривень на рік.

І, безумовно, комунальники продовжують поновлювати чи встановлювати нове освітлення у всіх мікрорайонах міста. Це актуальна тема. Я знаю і про Олексіївку, і про Маслениківку, Арнаутове. І навіть в центрі є віддалені частини вулиць, де немає ліхтарів. Тож вимога міського голови - біля шкіл, дитсадків, лікарень, на зупинках обов'язково облаштовувати зовнішнє освітлення.

Усі новини