Станіслав Ємельянов: вічна Слава Герою, який віддав життя за Україну!

Четвер, 20 червня 2024 16:35

Український народ черговий раз переживає найтрагічніші сторінки своєї історії, платить за власну незалежність кров’ю кращих своїх синів і доньок. Одним із таких Героїв став наш земляк, Станіслав Олександрович Ємельянов, який віддав життя за свободу України.

Станіслав Ємельянов народився 28 серпня 1978 року в Кропивницькому. Він навчався в місцевій загальноосвітній школі № 6 та закінчив Кропивницький професійний ліцей № 8 за спеціальністю «газоелектрозварник». Після завершення навчання Станіслав пройшов військову строкову службу у Дніпропетровську.

Після служби він працював на різних підприємствах у  Кропивницькому, Світловодську, а останнім часом - в Одесі. Станіслав Ємельянов професійно займався спортивною боротьбою, любив свою родину і був справжнім патріотом.

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України він не міг залишатися осторонь і прийняв рішення приєднатися до лав Збройних Сил України. У 2023 році він розпочав службу за контрактом.

Старший сержант Станіслав Ємельянов загинув 17 червня  поблизу населеного пункту Успенівка, Покровського району, Донецької області, виконуючи бойові  завдання, необхідні для забезпечення оборони України, захисту населення та інтересів держави від російського агресора.

Побратими згадують його  як сміливого воїна, що  був завжди готовий успішно виконувати найскладніші поставлені завдання. А в пам'яті рідних і близьких він назавжди  залишиться добрим, щирим та життєрадісним чоловіком, який би мав ще довгі роки доглядати за старенькою мамою і виховувати двох синів. Та на жаль, російські окупанти забрали життя цього молодого і сповненого сил чоловіка.

Схилимо голови і вшануймо пам'ять нашого Героя-захисника хвилиною мовчання. Вічна і світла їм пам'ять!

Панахиду за загиблим українськими воїном відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної Церкви України Марк.

Доземний уклін нашим захисникам і захисницям!

Слава Україні» Героям Слава!

Фото: Суспільне Кропивницький

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57