Спорт твоєї Батьківщини: у Кропивницькому відбувся відкритий чемпіонат області з бойового хортингу

Понеділок, 1 листопада 2021 10:06

Кропивницький гостинно прийняв учасників відкритого чемпіонату області з бойового хортингу. У церемонії відкриття престижного турніру, який проходив у приміщенні спеціалізованої дитячо-юнацької школі Олімпійського резерву №2, взяли участь керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Балакірєва і начальник управління молоді та спорту міської ради В’ячеслав Гурський.

- Хортинг – є спортом мужніх, він виховує справжніх патріотів України, - відзначила у своєму вітальному слові Світлана Балакірєва. – Дозвольте передати учасникам турніру найщиріші вітання від міського голови Андрія Райковича і побажати яскравих виступів і заслужених перемог.

Світлана Балакірєва передала також організатору змагань - Президенту Федерації "Бойового Хортингу" Валерію Вєхтєву спеціальний приз від міської влади Кропивницького, який призначений для вручення у спеціальній номінації – «За волю до перемоги!».

У відкритому чемпіонаті  взяли участь спортивні клуби Кіровоградської області, а також гості - борці з Одеської та Черкаської областей. Змагання проводилися у двох розділах - "Борцівська сутичка" та "Рукопашна сутичка". Володарем же кімоно став 10-річний юний спортсмен із Онуфріївки, член СК «Лутадор» Андрій Онисько, який був найсильнішим в обох видах змагання.

Усі новини