Спецінспекція Кропивницького для боротьби з порушниками правил благоустрою використовує новітні технології

Вівторок, 16 січня 2018 16:18

Понад тисячу сімсот протоколів за порушення правил благоустрою склала спецінспекція Кропивницького у 2017 році  Про це сьогодні, 16 січня, під час прес-конференції у міській раді повідомив керівник міської спеціалізованої інспекції Андрій Максюта.

- В результаті щоденних перевірок інспектори спецінспекції у 2017 році склали 1701 адмінпротокол, винесли 7203 попередження, після яких порушення благоустрою та санітарного стану були усунені, - відзначив Андрій Максюта. - Також  минулого року за ініціативи спецінспекції було демонтовано 17 незаконно встановлених МАФів, 196 об’єктів реклами, та накрито люками 1053 колодязі.

Крім того, очільник спецінспекції поділився досвідом використання під час рейдів новітніх технологій, а саме безпілотного літального апарату. За допомогою дрону вже у 2018 році під час інспектування території було виявлено два порушення та складено протоколи за викидання сміття у неналежних місцях та спилювання дерев.

За словами Андрія Максюти, вже у новому році на адмінкомісії було розглянуто 72 протоколи, з яких 7 закрито, 3 адмінпровадження перенесено і 6 перенаправлено. За результатами розгляду 56 протоколів накладено штрафи на загальну суму 58 тис. 990 грн.

Усі новини