Складний час народжує сильних людей: 100 випускників ЦДУ імені Винниченка отримали дипломи з відзнакою

Понеділок, 1 липня 2024 09:46

Дипломи з відзнакою і заслужені вітання із отриманням вищої освіти отримали сто випускників Центральноукраїнського університету імені Володимира Винниченка у суботу 29 червня.

-  Упевнений, що ви, шановні випускники, станете гідними майстрами своєї справи, будете й надалі примножувати славу рідного університету та зробите значний внесок у розвиток нашої країни. Пам’ятайте, що Alma mater завжди буде місцем вашої підтримки й натхнення, - наголосив у своєму вітальному слові ректор університету Євген Соболь.

Він також висловив слова щирої подяки викладачам і співробітникам університету за їхню самовіддану працю, мудрість та знання, які вони щедро передавали студентам впродовж років навчання.  

У цьому році університет  підготував майбутніх талановитих учителів, юристів, спортсменів, психологів, інженерів, ІТ-спеціалістів, митців, економісті та інших  професіоналів своєї справи.

Найбільшу кількість дипломів з відзнакою – 48,  отримали випускники факультету педагогіки, психології та мистецтв, декан - Ярослав Галета.

На факультеті фізичного виховання, в.о. декана – Олена Маркова – 17, а  на факультеті математики, природничих наук та технологій, в.о. декана – Андрій Ткачук – 16 дипломів.

12 випускників – відмінників підготували  на факультеті історії, бізнес-освіти та права, декан – Лариса Філоретова і 10 – на факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій, декан – Олена Габелко.

Від Кропивницької громади молодих дипломованих спеціалістів привітав заступник міського голови Олександр Мосін.

- Складний час формує сильних людей! У таку нелегку для України добу, коли точиться жорстока війна з російськими агресорами за нашу свободу, ви отримуєте дипломи з відзнаками – визнання ваших особливих успіхів у навчанні, - відзначив Олександр Мосін, звертаючись до випускників. -  Ми твердо віримо у ваш розум, інтелект, у вашу творчу енергію і здатність генерувати нові ідеї. Місто зацікавлене в тому, щоб кожна молода людина у Кропивницькому могла отримати високий рівень освіти, якісно оволодіти професією і гідно реалізувати у рідному місті  свої знання та здібності. Сьогодні ваше навчання і ваш випускний вечір став можливим, завдяки воїнам Збройних Сил України. Багато випускників Центральноукраїнського університету сьогодні зі зброєю в руках захищають вашу можливість навчитися і стати потрібними своїй країні.  Низький уклін їм за їхній щоденний подвиг! Вам усім бажаємо міцного здоров’я, сили духу, оптимізму, щастя і  успішності під переможним українським небом. Місто чекає на ваші знання, на ваші зусилля зробити його кращим, ошатнішим, комфортнішим, а людей, які тут проживають – щасливішими!

Атмосферу піднесеності цього вечора створили і стали чудовим подарунком випускникам прекрасні вокальні, інструментальні, хореографічні та спортивні  виступи студентів університету

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57