Скелелаз із Кропивницького потрапив до складу збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи 2024 року

Вівторок, 14 травня 2024 21:36

У Києві завершився молодіжний чемпіонат України зі скелелазіння, який тривав із 09 по 14 травня. У змаганнях взяли участь більше 200 спортсменів із 10 регіонів України.

Збірна команда Кіровоградської області за яку виступали спортсмени Кропивницької КДЮСШ № 1 та обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді успішно виступили, продемонструвавши гідні результати.

Так, в особистих змаганнях на швидкість. чемпіоном України став вихованець КДЮСШ № 1 Олексій Луценко, якого тренує Юрій Побережець. Олексій Луценко також потрапив до збірної команди України та здобув право виступати на чемпіонаті Європи, який відбудеться у вересні 2024 року у Франції.

Бронзові медалі завоювали підопічні тренера Валентини Русінової - Олександр Довгань, Андрій Іщенко, Оксана Довгань. До десятки кращих скелелазів України також потрапили: Єлизавета Щерба, Євгенія Рижко, Даниїл Соколенко (тренер - Юрій Побережець), Данило Щерба, Вероніка Теренчин, Данеїл Хайдаров, Іван Нежевець (тренер - Микола Побережець), Катерина Рябоштан, Дар'я Сало (тренер - Валентина Русінова).

Призери змагань нагороджені медалями та дипломами Національної федерації альпінізму і скелелазіння України.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17