Сильні та незламні: у Кропивницькому презентують історії відомих жінок краю

Середа, 28 лютого 2024 12:29

Презентація історій  жінок, які зробили значний внесок у розвиток Кропивниччини та прославили її відбудеться в обласному краєзнавчому музеї сьогодні, 16 лютого.

Депутатська група "МФО Рівні можливості" Кропивницької міської ради долучається до заходу, приуроченого  140-річчю українського жіночого руху та Міжнародному дню боротьби за права жінок і запрошує на презентацію кропивничан та кропивничанок . Початок о 16.00.

Депутатка міської ради Катерина Колтунова спільно із  директором обласного краєзнавчого музею Борисом Шевченком та  активісткою КА «Громадські ініціативи» Любов’ю  Лук'янцевою  представлять учасникам заходу  експозицію та привідкриють таємниці, якими були шляхи героїнь презентації до впізнаваності, визнання та видимості.

Формат події – інтерактивний. Захід відбудеться в рамках проекту «Видимі. Дієві. Включені. Активні жінки Кіровоградщини», підтриманий Українським жіночим фондом.

Проект спрямований на роз’яснення Порядку денного Резолюції ООН 1325 «Жінки.Мир.Безпека» та покликаний посилити видимість та участь жінок у процесі прийняття рішень, як однієї з найважливіших стратегічних цілей документу.

Реєстрація на захід https://forms.gle/ZSjfsjqjU5y9CnyU6

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01