Сезон ремонту дорожнього покриття у Кропивницькому триває

Понеділок, 5 листопада 2018 14:13

У Кропивницькому почали активно наносити дорожню розмітку. Тему безпеки на дорогах порушив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 5 листопада.

Особливу увагу, під час виконання робіт приділятимуть пішохідним переходам біля закладів соціальної інфраструктури: лікарень, поліклінік, шкіл та садочків. Разом з цим очільник міста поставив завдання перед працівниками головного  управління ЖКГ перевірити надійність закріплення бордюрів вздовж нещодавно відремонтованої вулиці Короленка, та довести до ладу асфальтове покриття зупинок  громадського транспорту.

- Я минулого разу акцентував увагу, щодо безперебійної роботи установки ямкового ремонту доріг  на дорогах, де курсує громадський транспорт. Але після включення опалення розритих ям на території міста збільшилося у рази! – наголосив Андрій Райкович. – Тепло- та водопостачальні підприємства поспішають відновити пориви, але якісно відновити благоустрій ніхто не поспішає. Особливо це видно на свіжому асфальті. І маємо, що слухати і читати від кропивничан. Люди нарікають правильно.

Андрій Райкович звернувся до керівництва водоканалу та тепловиків, аби ті особисто перевіряли якість ремонтних робіт на дорогах.

Усі новини