Секретар міської ради Андрій Табалов привітав кропивницьких нацгвардійців з 52-ою річницею створення бригади

Вівторок, 25 вересня 2018 16:15

Сьогодні, 25 вересня, 21-а окрема бригада Нацiональної Гвардiї України iменi Петра Калнишевського відзначає 52-у річницю від дня свого створення.

Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов відвідав цього дня військову частину 3011 Національної Гвардії України, яка базується в Кропивницькому, аби привітати гвардійців з визначною датою.

Керівництво міста та області, представники силових структур, військовослужбовці, громадськість міста хвилиною пам’яті вшанували загиблих бійців Національної гвардії та поклали квіти до Алеї героїв.

- Шановні нацгвардійці! Від імені громади міста, депутатського корпусу, виконавчого комітету і за дорученням міського голови Андрія Райковича дозвольте привітати вас із 52-ю річницею створення вашої уславленої бойової частини, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Табалов. - Історія вашої частини - це сторінки чесної і відданої служби. Ви виконуєте бойові завдання на рідній землі і далеко за межами нашої Батьківщини. Ваш підрозділ брав участь у звільненні населених пунктів Донецької і Луганської областей. Місто пишається кожним з вас. Національна гвардія виконує не просто службові, а бойові завдання. Успіхів вам, міцного здоров’я, відмінних результатів у бойовій підготовці.

Усі новини