Рух — це життя: У Кропивницькому ветерани фізкультури відзначили Міжнародний день спорту

Вівторок, 9 квітня 2024 10:41

З нагоди відзначення Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру і Всесвітнього дня здоров`я у Кропивницькому відбувся фізкультурно-оздоровчий захід для ветеранів фізичної культури і спорту.

Спортивне свято для шанованих представників спортивної спільноти нашого міста організоване за співпраці управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, обласного та міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділення НОК України в Кіровоградській області.

На початку заходу ветерани переглянули фільм про досягнення кропивницьких спортсменів в умовах воєнного стану, потім взяли участь у розминці та позмагалися в різних спортивних дисциплінах - дартс, фризбі, настільний хокей, вправи на точність і координацію.

Люди, яким уже за шістдесят, сімдесят, а декому і за вісімдесят років з азартом взялися до справи і своєю завзятістю довели, що вислів «не старіють душею ветерани» має право на життя. Завершився захід нагородженням переможців і спогадами в неформальній обстановці про звитяги молодості.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28