Реконструкція шляхопроводу по провулку Об’їзному у Кропивницькому здійснюється за планом: проблем із роботою громадського транспорту не виникало

П'ятниця, 5 жовтня 2018 18:33

Капітальний ремонт шляхопроводу по провулку Об’їзному виконується у суворій відповідності до плану робіт. У цьому пересвідчився заступник міського голови Олександр Мосін, який завітів з інспекцією на об’єкт.

- Нам важливо максимально використати теплі дні і якомога швидше здійснити ремонт проїжджої частини мосту, - наголосив Олександр Мосін. – Бригади працюють, як і домовлялися у дві зміни по одинадцять годин, робота просувається.

Спеціалісти знімають з мосту старе асфальтове покриття і здійснюють обстеження силових конструкцій шляхопроводу.

- Можна сказати, що ремонт цього об’єкту розпочали вчасно, - наголосив заступника директора з виробничих питань ТОВ “Мостобудівельний загін №112” Олександр Костюкевич. – Обстеження елементів шляхопроводу виявило суттєві пошкодження і руйнування як повздожніх балок, так і поперечних ригелів. Ми проаналізуємо їх стан і будемо приймати рішення – де «лікувати» конструкції, а де їх доведеться міняти.

Виконання реконструкції мосту суттєво не вплинуло на пасажирські перевезення мешканців Новомиколаївки і  Лелеківки. Громадський транспорт курсує за графіком, заторів на проїжджій частині мосту не виникало.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01