Реконструкція котлів і заміна теплових мереж: у Кропивницькому триває підготовка до нового опалювального сезону

Вівторок, 18 червня 2024 15:33

У Кропивницькому фахівці КП “Теплоенергетик” продовжують виконувати роботи з підготовки теплового господарства обласного центру до наступного опалювального сезону.

За інформацією директора комунального підприємства Олександра Чельника, наразі  триває реконструкція енергетичного котла ГМ50 на ТЕЦ. На стадії готовності також виконання ремонтних робіт на котлах  Південно-Західній котельні.

У той же час, на території 101-го мікрорайону ведуться складні роботи з прокладання тепломережі великого діаметру. Виконується асфальтування місць аварійних розриттів під час ліквідації аварійних ситуацій.

- У центральній частині міста ці роботи майже завершені, - відзначив Олександр Чельник. - Тривають вони ще на вулиці Чорновола.

Одночасно працівники «Теплоенергетика» наполегливо працюють над покращенням водозабезпечення жителів селища Нове і забезпеченням стабільної роботи ситеми водовідведення у мікрорайоні. Зараз проводиться капітальний ремонт резервуару чистої води на селищі Новому.

Підприємство також виготовило проєкт будівництва станції ІІ підйому,  завдяки якому прокладуть ще 700 метрів трубопроводу для під’єднання водопроводу селища до мереж ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57