Профільна постійна депутатська комісія розглядає питання регулювання земельних відносин у робочому режимі

Середа, 9 серпня 2017 18:06

Сьогодні, 09 серпня, у міській раді Кропивницького відбулося чергове засідання постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

У робті комісії під головуванням депутата Олександра Шамардіна взяли участь Сергій Капітонов, Вадим Дрига, Анатолій Ларін та Юрій Гребенчук.

Члени комісії розглянули 32 питання порядку денного та два звернення від Ради голів ОСББ у Кропивницькому. – про призупинення рішень по передачі земельних ділянок та про співпрацю з ОСББ в місті.

Звернення Радиг голів щодо призупинення рішень по передачі земельних ділянок і співпраці з ОСББ в обласному центрі депутати взяли до відома. У той же час, Анатолій Ларін звернув увагу, що ці документи юридично не конкретизовані, а вимоги до депутатів у них сформульовані не чітко.

- Оскільки питання передачі земельних ділянок ОСББ законодавчо не врегульовані, - повідомив в.о. керівника управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища міської ради Володимир Пидорич, - юридичний відділ міської ради звернувся за відповідними роз’ясненнями до Кабінету Міністрів України і ці питання бутуть винесені для розгляду за участі юристів міської ради ще раз.

Під час сьогоднішнього засідання Олександр Шамардін також надав депутатам інформацію щодо розробки нових правил розміщення зовнішньої реклами в місті. Голова комісії запропонував ознайомитися з ними і надати свої пропозиції на наступне засідання перед їх розглядом на засіданні комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста.

Чергове засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища відбудеться в наступну середу, 16 серпня, о 13:00.

Усі новини