Правила діловодства: У Кропивницькій міській раді вивчали електронний документообіг

Четвер, 11 квітня 2024 11:35

Про ведення діловодства, організації контрольної діяльності та роботи в системі електронного документообігу "АСКОД" говорили працівники Кропивницької міської ради на нараді, що відбулася 10 квітня за участю керуючого справами виконавчого комітету міської ради Світлани Балакірєвої.

У заході брали участь керівники виконавчих органів та спеціалісти, відповідальні за ведення діловодства у виконавчих органах міської ради.

Працівники управління діловодства та організаційної роботи, управління персоналу, управління апарату міської ради акцентували увагу на питаннях щодо єдиних вимог до документування управлінської діяльності в Кропивницькій міській раді та її виконавчих органах.

Було наголошено на розпорядженні міського голови від 26 березня 2024 року №37 "Про затвердження Інструкції з діловодства в Кропивницькій міській раді та її виконавчих органах", оформленні документації на підставі норм, встановлених нормативно-правовими актами.

Також обговорили питання щодо оформлення різних типів документів, зокрема контрольних, порядку їх обліку, зберігання і використання, щодо роботи в системі електронного документообігу "АСКОД".

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28