Позашкілля Кропивницького крокує країною Знань

Четвер, 26 вересня 2024 16:04

Про можливі види діяльності для молоді та залучення її до різноманітних активностей говорили директорка обласного центру дитячо-юнацької творчості Анна Суркова з депутаткою міської ради,  директоркою КЗ «Об’єднання ДЮКів за місцем проживання Кропивницької міської ради» Олександрою Ткаченко, головною спеціалісткою управління молоді та спорту Людмилою Дорохіною та командою кропивницьких педагогів-організаторів.

Зустріч організували з нагоди Дня позашкілля, який в Україні відзначили 25 вересня. Корисний обмін досвідом відбувся у рамках І частини методобʼєднання педагогів організаторів, організаторів дозвілля, культорганізаторів.

- Говорили про можливі види діяльності саме для молоді та залучення молоді до різноманітних активностей. Також поспілкувалися з колежанками та колегами, побачили нове сучасне укриття, побачили цікаві сучасні форми роботи,  змістовно обладнаний простір та цікавий квест для дітей. Вражені колосальною роботою колег і пишаємося, що наразі діє такий потужній заклад. Бажаємо їм процвітання та розвитку! - відзначила Олександра Ткаченко і привітала всіх причетних до Дня позашкілля!
 

Усі новини