“Подяка” від вандалів Кропивницького — понівечені квіти

Понеділок, 20 травня 2024 15:55

Багато кропивничан, простуючи вулицею Великою Перспективною, помітили, що у кількох місцях з’явилися металеві каркаси з термочашами з квітами. Комунальне підприємство “Благоустрій” встановили квітники минулої п’ятниці і вони гарно доповнили урбаністичний пейзаж. Утім уже в понеділок головна агрономка підприємства Альона Ворона з обуренням повідомила, що квіти з кількох термочаш вздовж усієї вулиці вкрали і понівечили.

- Це така “подяка” нам від вандалів Кропивницького за працю і красу?! - з обуренням говорить Альона Ворона. - Минулої п'ятниці працівники нашого підриємства виставили по місту інсталяції з квітів. За вихідні п’ять термочаш із квітами понівечили, квіти повиривали. Ми висадили ампельну сурфінію, цю квітку купували в обмеженій кількості. Зараз її замінити вже проблематично, адже хотілося, щоб квіти утворили суцільний малюнок.

Альона Ворона прикро вражена ставленням деяких містян до громадських квітників. Каже, з висаджених тисячі кущів троянд на клумбах лишилося 300, встигли вкрасти вже пів сотні кущів лаванди.

- Чому в інших містах квіти ростуть і милують очі людей, а в нашому часто нівечать і викрадають? Хіба у нас живуть інші люди? - ставить риторичне запитання агрономка і додає: ганьба тим нехлюям, які простягають руки до загальноміської краси. Якщо хтось бачить, як у місті нищаться або крадуться квіти - викликайте відразу поліцію, таких вандалів необхідно відразу ставити на своє місце!

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17