Пломбування ям на дорогах у Кропивницькому знижує аварійність і оберігає асфальтове покриття від подальшої руйнації

П'ятниця, 10 березня 2017 16:24

На дорогах Кропивницького тривають превентивні заходи, направлені на збереження дорожного полотна від подальшого руйнування. Відповідне доручення комунальникам міський голова Андрій Райкович надав під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради.

Як повідомили в КП “Універсал-2005”, наразі проводяться роботи з пломбування глибоких аварійних ям на дорогах обласного центру. Таке пломбування передбачає першочергову засипку ями щебнем, після чого зверху накладається асфальт. Такі заходи тимчасові, вони направлені на зниження аварійної ситуації на ділянках доріг, де після зими утворились глибокі вибоїни.

Ремонтні роботи вже проведені по вулицях: Холодноярській, Короленка, Лісопарковій, Юрія Краснокутського, Миколи Левитського, Ельворті, Євгена Чикаленка, Чорновола, Вокзальній. Пломбування ям заплановано провести на всіх центральних магістральних дорогах Кропивницького, а також на дорогах з пожвавленим рухом громадського транспорту. Кожного дня на ліквідацію ямковості витрачається 5 тон асфальту, на сьогодні загалом на ремонтні роботи вже покладено 25 тон асфальту.

Усі новини