Підготовка до сесії Кропивницької міської ради: працює постійна комісія з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва

П'ятниця, 24 травня 2024 17:19

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання постійної комісії  Кропивницької міської ради з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва під головуванням депутата Артема Стрижакова.

Розпочалось засідання із розгляду звернення кропивничанки Тетяни Власенко щодо ситуації, яка склалася з будівництвом по вул. Шевченка, 54-а. Над цим питанням паралельно працює інша депутатська комісія - з питань екології, земельних відносин та комунальної власності, адже жінка звернулась до них обох.

На сьогоднішньому засідання розглянули інформацію департаменту містобудування та земельних відносин міської ради щодо сприяння у створенні комісії по вирішенню земельного спору з власником будівництва та інформацію управління державного архітектурно-будівельного контролю міської ради щодо перевірки дотримання вимог містобудівного законодавства за вказаною адресою. Висловитися мала можливість і сама Тетяна Власенко зі своїм адвокатом.

На порядку денному засідання постійної комісії  стояло дев’ять питань. Члени комісії розглянули внесення змін до Програми капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального господарства і соціально-культурного призначення міста Кропивницького на 2022-2024 роки та погодили запропонований  проєкт землеустрою щодо встановлення (зміни) меж Кропивницького. Комісія  розглянула також земельні питання, питання паспортизації нерухомих пам’яток культурної спадщини міста та топоніми двох локацій в обласному центрі.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57