Першокласники ЗОШ №30 у Кропивницькому отримали в подарунок ігрову кімнату «Аліса в країні чудес»

Четвер, 20 вересня 2018 17:05

Сьогодні, 20 вересня, у загальноосвітній школі № 30 мікрорайону Кущівка у Кропивницькому відкрилася сучасна ігрова кімната для відпочинку школярів перших класів. З нагоди свята до навчального закладу завітали міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов, щоб привітати малечу та подякувати усім, хто долучився до такої корисної та гарної справи.

Ігрову зону для першачків, створену з ініціативи депутата міської ради Кропивницького Сергія Кріпака, оформлено за мотивами казки “Аліса в країні чудес”. Усе оформлення, наповнення кімнати та меблі забезпечила рекламна агенція «Графіка» абсолютно безкоштовно. За словами депутата, ідею облаштувати кімнату для ігор дітлахам і директор школи, і батьки підтримали одностайно. Кожен допомагав, чим міг.

- Хтось купив іграшки, хтось розмальовки та фломастери, хтось приніс настільні ігри. Так спільними зусиллями ми облаштували ігрову кімнату, - розповів Сергій Кріпак. - До нашої ініціативи також долучився секретар міської ради Андрій Табалов та керівництво управління молоді та спорту, активну участь в оформленні та наповненні взяли батьки учнів школи та небайдужі громадяни. Заради дітей ми об’єдналися в одну велику команду. Кожен із нас розуміє, чим більше ми вкладатимемо у наших дітей зараз, тим успішнішими та щасливішими вони будуть у майбутньому.

Честь перерізати стрічку доручили маленьким господарям ігрової - першокласникам. І поки дорослі розглядали кімнату, малеча одразу почала освоювати настільні ігри та гортати розмальовки. Усім, хто долучився до ініціативи створення кімнати для ігор, керівництво навчального закладу оголосило подяку.

До гарної справи долучився і міський голова Андрій Райкович, подарувавши дітям цілий пакунок із різноманітними настільними іграми.

Усі новини