Органи місцевого самоврядування Кропивницького і міськвійськомат вчилися взаємодіяти у питаннях організації обліку призовників

Четвер, 4 квітня 2019 11:52

У середу, 04 квітня, на базі Кропивницького міського військового комісаріату відбулося інструкторсько-методичне заняття для голів квартальних комітетів, начальників ЖЕО та КРЕПів на тему: “Обов’язки керівників місцевих органів виконавчої влади, виконавчих комітетів сільських, селищних та міських рад щодо забезпечення функціонування системи військового обліку”.

Провели заняття міський військовий комісар. полковник Владислав Зуєв і завідувач сектора мобілізаційної роботи та територіальної оборони міської ради Віктор Лєвашов.

Учасників навчання ознайомили із загальними положеннями функціонування системи військового обліку громадян, обов’язками керівників місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій, а також пояснили, з якою метою ведеться військовий облік призовників і військовозобов'язаних та розглянули систему військового обліку.

Окрему увагу Владислав Зуєв приділив питанню співпраці військових комісаріатів та органів місцевого самоврядування, що забезпечують функціонування системи військового обліку призовників і військовозобов’язаних на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

 

Усі новини