«Олімпійський день здоров’я» на Никанорівці у Кропивницькому присвятили Дню Державного Прапора та Дню незалежності України

Четвер, 23 серпня 2018 10:51

У Кропивницькому, на спортивному майданчику мікрорайону Никанорівка відбувся традиційний «Олімпійський день здоров'я», присвячений 27-й річниці незалежності України та Дню Державного Прапора України.

Під час урочистого відкриття спортивного свята, організованого за ініціативи депутата міської ради Вадима Дриги та органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону Никанорівка» під головуванням Віктора Гончарова і за підтримки управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласного відділення Національного олімпійського комітету України, учасників змагань привітав срібний призер Олімпійських ігор з велоспорту на треку, почесний громадянин міста Олександр Симоненко.

У спортивному святі взяли участь близько 50 дітей. Юні спортсмени змагалися у спортивних конкурсах і перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, а також отримали призи від обласного відділення НОК України. Також усі учасники заходу отримали солодощі від депутата міської ради Кропивницького Вадима Дриги.

Усі новини