Олімпійські перспективи хортингу в Україні

Понеділок, 1 квітня 2019 21:56

У Кропивницькому, в дитячо-юнацькому клубі «Промінь» КЗ «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» відбувся міський науково-практичний семінар «Хортинг – національний бренд України у світі: олімпійська перспектива».

Організаторами семінару до Дня заснування хортингу виступили управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, координаційний сектор військово-патріотичного виховання обласного центру, дитячо-юнацький клуб «Промінь» та ГО «Центр оперативної тактичної підготовки «Цитадель».

У навчаннях, організованих з метою розвитку і впровадження національних видів спорту, патріотичного виховання молоді міста, взяли участь 35 провідних спеціалістів, тренерів, спортсменів міста і області: спеціалісти управління молоді та спорту міської ради, обласного та міського управлінь освіти, спортсмени Кропивницької обласної федерації хортингу, провідні тренери зі змішаних єдиноборств та члени збірної області з хортингу.

Під час показових виступів перед учасниками конференції спортсмени-вихованці дитячо-юнацького клубу «Промінь» продемонстрували майстерність і вправність володіння технікою хортингу.

 

Усі новини