Нова стратегія теплопостачання – головне завдання міської влади Кропивницького на 2019 рік

Понеділок, 18 березня 2019 14:55

Розробка стратегії теплопостачання Кропивницького залишається головним завданням для міської влади на 2019 рік. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради, сьогодні, 18 березня.

На важливості модернізації системи подачі тепла в обласному центрі міський голова акцентував увагу керівництва області під час спільного звіту за підсумками соціально-економічного розвитку міста у 2018 році і пріоритетів у Кропивницькому на поточний рік. Серед всього спектру завдань найголовнішим лишається реконструкція системи теплопостачання, переконаний Андрій Райкович.

- Система теплопостачання у Кропивницькому розбалансована на 65%, - нагадав міський голова. – Ми маємо вже зараз готуватись до опалювального сезону 2019 – 2020 років. Нам необхідно її модернізувати. Все. Крапка! Спочатку ми повернемо до комунальної власність орендоване тепловим підприємством ДП «Кіровоградтепло» майно. І терміново треба встановлювати прилади обліку на багатоповерхівки. Зараз їх в обласному центрі лише 38 %, і нас за це справедливо критикує керівництво країни!

Окрім того, керівники виконавчих органів міської ради міста Кропивницького отримали завдання відповідальніше і якісніше працювати з бюджетом і значно укріпити артерії його наповнення.

- Повертаю вас до кількох аналітичних довідок Рахункової палати, де на цю тему, особливо, щодо земельних податків нам рекомендовано покращити роботу – зазначив Андрій Райкович. – Департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, управління фінансів, разом із керівниками всіх виконавчих органів повинні детально проаналізувати ці документи і від паперів переходити в практичну площину їх виконання.

Усі новини