Найкращі журналісти – рибалки Кропивницького працюють у «Новій газеті»

Понеділок, 11 червня 2018 16:02

Журналісти «Нової газети» вперше стали чемпіонами міста Кропивницького зі спортивного рибальства. Свою майстерність кращих рибалок підтвердила команда видання у складі Ігоря Крушеницького та його сина Сашка.

Традиційний дванадцятий чемпіонат серед журналістів – рибалок цьогоріч гостинно приймав «Козацький хутір» поблизу Компаніївки.

Ранкова злива аж ніяк не злякала досвідчених майстрів пера: від самого ранку вони активно включилися в змагальний процес. Конкуренція була високою, клювало жваво і на фініші переможця визначив якийсь один-єдиний карасик.

У впертій боротьбі друге місце, теж вперше в історії турнірів, виборов відділ по роботі із засобами масової інформації міської ради. Доки спеціалісти відділу Леона Клокова і Алла Резніченко чаклували над юшкою і шашликом, їх чоловіки Ігор та Антон гідно презентували прес-службу у складному мистецтві рибальства. «Бронза» змагань виявилася в активі чи не найдосвідченішого рибалки серед журналістів - кореспондента газети «Україна – Центр» Сергія Полуляха.

Але головним призом чемпіонату для всіх, без виключення, його учасників став гарний настрій і можливість відпочити у мальовничому куточку рідного краю. Тож щира подяка від журналістів за сприяння у проведенні чемпіонату міському голові Андрію Райковичу, секретарю міської ради Андрію Табалову, начальнику управління розвитку транспорту та зв'язку міської ради Олександру Вергуну і, безумовно, працьовитому і гостинному господарю «Козацького хутора» Олександру Хільченку.

Фото: Олег Шрамко

Усі новини