Найбільшим попитом в Пунктах незламності у Кропивницькому користувалася послуга зарядки телефонів

П'ятниця, 16 грудня 2022 19:04

Усі 13 Пунктів незламності у Кропивницькому відчинили свої двері для містян після відключення обласного центру від енергопостачання в результаті масованої ракетної атаки російських агресорів по об'єктам критичної інфраструктури України. 
Ситуацію в пунктах обігріву проконтролював секретар міської ради Олег Колюка. 
Він поспілкувався з мешканцями міста, які прийшли до Пунктів незламності зарядити телефони та погрітися і відповідальними черговими, які працюють в місцях обігріву та здійснюють їхнє технічне забезпечення.

- Сьогодні скористатися міськими Пунктами незламності у Кропивницькому прийшли сотні містян, - поділився результатами перевірки Олег Колюка. - Найбільший попит у людей - зарядка гаджетів: телефонів, павербанків. Генератори працювали на повну потужність. Там, де виникали якісь технічні проблеми, їх оперативно вирішували. Хочу відзначити, що робота пунктів цього разу була набагато організованішою. У той же час ми звертали увагу на деталі: наявність і якість інтернету, освітлення, зручність перебування людей у приміщеннях тощо. Переконаний - нам  вдасться відпрацювати усе до автоматизму. Дякую працівникам закладів освіти, ЖЕО, які доклали багато зусиль, аби Пункти незламності змогли стати надійним прихистком для кропивничан. Ми обов'язково вистоїмо, бо віримо у наші Зброїні сили і нашу Перемогу

Усі новини