Народжені бути сильними: Всесвітній день дитини у Кропивницькому відзначили спортивними змаганнями

Вівторок, 22 листопада 2022 18:00

У Кропивницькій дитячо-юнацькій спортивній школі №4 за співпраці управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" та відділення НОК України в Кіровоградській відбувся спортивно-оздоровчий захід, присвячений Всесвітньому дню дитини.

У змаганнях взяли участь хлопчики та дівчатка – вихованці чотирьох комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл міської ради та дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання.

У вітальному слові до учасників заходу начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський подякував юним спортсменам за прихильність здоровому способу життя та відданість спорту не зважаючи на складні випробування воєнного стану, викликані воєнною агресією росії.

За підсумками проведених комплексних спортивних естафет серед дітей, які потребували від учасників швидкості, спритності, кмітливості, були визначені призери змагань. Перше місце завоювала команда КДЮСШ №4. Срібні нагороди вибороли вихованці КДЮСШ №3. Бронзовими призерами стали юні спортсмени КДЮСШ №1.

Срібний призер ХХVІІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, перший заступник голови відділення НОК України в Кіровоградській області, почесний громадянин міста Кропивницького Олександр Симоненко нагородив переможців та призерів змагань дипломами, медалями і кубками управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а також вручив сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Усі новини