На шляхопроводі по провулку Об’їзному у Кропивницькому завершуються ремонтні роботи

Понеділок, 18 листопада 2019 11:05

У Кропивницькому активно завершується капітальний ремонт шляхопроводу по провулку Об’їзному. Впродовж десятків років міст перебував у надзвичайно занедбаному технічному стані і його реконструкція – справа безпеки життя і здоров’я кропивничан.

Роботи з облаштування верхнього, чистового шару асфальту дорожники розпочали у неділю, 17 листопада. Сьогодні асфальтування продовжиться і триватиме до 19.00, повідомив заступник міського голови Олександр Вергун.

Автомобілістам і пасажирам варто врахувати зміни у схемі руху громадського транспорту на період виконання ремонтних робіт.

Тролейбуси №1, №4 та №10 матимуть кінцеву зупинку «Швейна фабрика». Автобуси №1Ц та №27 забиратимуть пасажирів від зупинки «Готель «Аерополь» на перехресті вулиці Полтавської і провулку Об’їзного.

Інший громадський транспорт, який раніше рухався через міст, буде спрямований по вулиці Левитського через реконструйовану арку. Маршрутне таксі №21 курсуватиме до автовокзалу №1, решта транспорту: маршрутки №№ 77, 55, 112, 6, автобуси №116 та 130а рухатимуться з вулиці Левитського ліворуч, у напрямку Лісопаркової до своїх кінцевих зупинок.

- Ми розуміємо, що проведення заключної фази робіт на шляхопроводі – одній із найжвавіших транспортних магістралей Кропивницького, створює незручності для містян, тому просимо вибачення за це, - відзначив Олександр Вергун. – Але результат такого ремонту вартий того, щоб ще один день потерпіти. Але дорожники працюють надзвичайно злагоджено і активно. Якщо вдасться закінчити асфальтування раніше, рух шляхопроводом буде відкритий негайно.

Усі новини