На прийомі у міського голови

Середа, 10 травня 2017 14:33

Сьогодні, 10 травня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань. Цього дня виявили бажання зустрітися із очільником міста 8 кропивничан.

Одними із тих, хто звернувся з проханням допомогти стали члени садово – городнього товариства «Колос». Люди прийшли до очільника міста з надією вирішити транспортне питання . Із Кропивницького до дачних ділянок людей возять щонеділі о 7.00 та 18.30 назад автобус курсує о 7.30 та 19.00. Люди ж просять додаткові рейси, бо дехто з городників живуть на дачах.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Олександра Вергуна – такі повноваження має Кіровоградська районна державна адміністрація, бо ці перевезення належать до міжміських. Проте люди за щоденні перевезення згодні платити, тож Олександр Вергун отримав завдання від міського голови Андрія Райковича опрацювати це питання.

- Давайте обрахуємо, скільки коштуватимуть перевезення, люди згодні платити за постійну маршрутку, тож ми можемо їм допомогти – зауважив очільник міста. Окрім питань транспортних кропивничани порушили перед міським головою питання отримання житла та комунальних послуг, стихійної торгівлі біля «Центрального ринку», та нетактовної поведінки водіїв маршрутних таксі. За результатми розгляду заяв, усі питання взяті на контроль.

Усі новини