На будівництві арки по вулиці Ельворті у Кропивницькому будівельники на п’ять годин випереджають робочий графік

Понеділок, 3 червня 2019 15:54

Реконструкція проїжджої частини вулиці Ельворті у Кропивницькому з облаштуванням другої арки планомірно і у високому темпі втілюється у життя.

Будівельники вже встановили змонтовану гофровану трубу – тіло майбутнього арочного проїзду на своє місце і укріпили його основу бетоном. Сьогодні триває заповнення простору між стінами труби і залізничним насипом піщано-щебеневою сумішшю та її посилене ущільнення і трамбування. Одночасно, у самій трубі ведуться підготовчі роботи з облаштування там асфальтового покриття та встановлюється арматура для залиття бетоном опорних стінок – важливий елемент конструкції арки.

Хід та якість виконання робіт перевірили міський голова Андрій Райкович разом із головою обласної державної адміністрації Сергієм Кузьменком.

- Ми повністю усвідомлюємо величезну відповідальність за дотримання термінів виконання проекту, - наголосив Андрій Райкович. – Враховуючи, що реконструкція «арки» є спільним нашим проектом з Укрзалізницею і вже 13 червня потяги мають курсувати за звичним розкладом, контроль робіт ведеться щогодинно. На сьогодні маємо п’ятигодинне випередження графіку – це насправді час, який має вагу золота. Я задоволений також якістю робіт, на об’єкті працюють справжні професіонали.

 

Усі новини