«Музичні вітання» до Дня працівників освіти лунали від музикантів Кропивницького

П'ятниця, 4 жовтня 2024 13:36

Вчительська доля… Така велична і скромна, така сповнена талантів і простоти, вимогливості і добра. Щороку, у першу неділю жовтня педагоги України відзначають День працівників освіти.

Цього дня вся громада висловлює подяку та шану педагогам за їхню наполегливу працю, відданість своїй справі та неоцінений внесок у виховання молодого покоління та вітає освітян, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки та мистецтва своїм учням. 

У четвер, 03 жовтня, в концертній залі Кропивницької музичної школи № 1 імені Генріха Нейгауза відбувся традиційний концерт «Музичні вітання» за участю молодих викладачів школи, присвячений Дню вчителя.

Музика вкотре зібрала всіх разом, щоб збагатити своєю неперевершеною гармонією. У концерті взяли участь як викладачі, які щойно прийшли до школи, так і молоді фахівці, які вже мають певний досвід роботи. Серед них: викладачі класу фортепіано, концертмейстери Анастасія Кононенко і Володимир Волошенко, викладачі вокально-хорових дисциплін Ілона Крицька, Людмила Царенко та Олексій Бакума, концертмейстер школи Ольга Ніколаєва, викладачі класу гітари Денис Голубєв та Володимир Анохін, викладач класу скрипки Олександр Романченко, викладачі класу духових інструментів Сергій Буляк та Денис Чернецький.

- Щорічно, цими теплими осінніми днями педагогічний колектив збирається в рідній школі, щоб привітати один одного з визначною датою. Дуже приємно, що кожного року родина музичної школи поповнюється молодими фахівцями, - відзначила директорка музичної школи Євгенія Малявкіна.

Вона привітала колектив школи з професійним святом - Днем працівників освіти та побажала всім педагогам здоров’я, натхнення у вихованні молодого покоління українців, наснаги в роботі, єдності, любові та Перемоги. Теплі слова вітання під час концерту висловила і голова профкому школи Наталії Дубіна.

Затишну та творчу атмосферу в залі створили ведучі концерту, Людмила Царенко та Олексій Бакума, викладачі школи, а підготувала захід Наталія Степур, завідуюча відділом теоретично-хорових дисциплін.

- Плине час, змінюється життя, але праця вчителя, як і завжди, мудра та благородна. Тому, що впродовж усіх років вчитель віддає своїм вихованцям знання, частку душі, любові та тепла – підкреслила Євгенія Малявкіна. - Дякуємо Збройним силам України за можливість навчатись, працювати, та займатися творчістю.

Усі новини

Шановні освітяни Кропивницького!
П'ятниця, 4 жовтня 2024 09:44