Молодіжна рада продовжує свою роботу

П'ятниця, 13 квітня 2018 15:53

У міській раді Кропивницького відбулось чергове засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті VI скликання під головуванням студентки Центральноукраїнського національного технічного університету Вікторії Філіпової.

Під час засідання шляхом рейтингового голосування було обрано двох заступників голови Молодіжної ради: представника громадської організації «Студентська республіка» Романа Череватенка та представницю громадської організації «Полонія» Ірину Поліновську. На посаду секретаря консультативно-дорадчого органу обрано представницю громадської організації «ФРІ» Катерину Каширну.

Студентська молодь обговорювала перспективи роботи Молодіжної ради, кращі практики та проекти, реалізація яких буде спрямована на розвиток міста та на користь громади.

- Управління молоді та спорту у своїй роботі намагається відповідати викликам сучасного суспільства, - зазначила у зверненні до студенства заступник начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська. - Ми намагаємось мотивувати членів Молодіжної ради втілювати свої ініціативи у життя, активно залучати молодь до участі в житті міста та процесу прийняття рішень на місцевому рівні.

Усі новини