Молодіжна рада Кропивницького закликає підтримати збір для військового медика

Четвер, 3 жовтня 2024 16:43

Молодіжна рада Кропивницького закликає усіх небайдужих підтримати збір для військового медика Сергія Степанова, який нині рятує життя наших захисників на передовій. На першочергові речі для порятунку життя поранених воїнів потрібно зібрати 130 тисяч гривень.

«Ми хочемо нагадати про головне – про наших захисників та захисниць, які кожен день ризикують своїм життям задля нашого спокою – йдеться у зверненні. - Молодіжна рада Кропивницького приєднується до збору військового медика Сергія Степанова, який є близьким другом однієї з членкинь нашої організації. Він – фельдшер 471 ОПБ 144 ОПБР і зараз їхній медичний пункт конче потребує підігрівачі для інфузій, ковдри з обігрівом та автономне світло в точках передачі поранених”.

Члени молодіжної ради зробили перший внесок у сумі 5 тисяч гривень і сподіваються на допомогу та підтримку небайдужих донатами та репостами, адже це вже не перший збір який молодь Кропивницького долає разом.

Всю звітність щодо зібраних коштів Молодіжна рада надасть після закриття збору, а звітність щодо витрат буде розміщено на сторінці Степанова Сергія https://www.instagram.com/exxavierwilfred89?igsh=MTR5aDRxaXlhOWthcg==

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/cJF7Mi9z3

 

Усі новини

Шановні освітяни Кропивницького!
П'ятниця, 4 жовтня 2024 09:44