Міжнародний день захисту дітей у Кропивницькому: концерти, атракціони, розваги, подарунки – все для найулюбленіших!

Четвер, 1 червня 2017 16:44

 Сьогодні, 01 червня, у Міжнародний день захисту дітей, Ковалівський парк у Кропивницькому перетворився на країну дитячих мрій.

У зеленому театрі парку відзначили переможців міського конкурсу "Дитина року – 2017". Секретар міської ради Андрій Табалов привітав із таким почесним визнанням успіхів юних кропивничан, вручив їм дипломи та пам’ятні подарунки.

Отже, у номінації "За досягнення у навчанні" "Дитиною року" стали учениця НВО "Вікторія-П" Олена Єделькіна та учень НВО № 8 Віталій Паліховецький.

У номінації "За спортивні досягнення" – учень НВК "Кіровоградський колегіум" Андрій Тихий та вихованка комплексної ДЮСШ №1 Аміна Булах.

У номінації "За творчі досягнення" – учениця музичної школи №1 імені Генріха Нейгауза Софія Черненко, учениця педагогічного ліцею Карина Макарук, учениця музичної школи №3 Катерина Давид та учениця НВК № 26 Дар’я Нікітіна.

А от вихованка Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості Дар’я Сустрєтова та учениця НВО №32 Анна Волохова визнані кращими у номінації "За розвиток дитячого громадського руху".

Не оминула міська влада увагою й дітей учасників антитерористичної операції у східних областях України, особливо тих, чиї батьки не повернулись з поля бою. Як повідомила начальник відділу соціального захисту населення міської ради Юлія Вовк, 31 дитина загиблих воїнів АТО, а також троє дітей військовополонених та тих, що зникли без вісті при виконанні військового обов’язку отримала подарунки – іграшкові набори.

Одночасно, діти та їхні батьки мали можливість долучитися до цікавої і різноманітної святкової програми у Коваліському парку. Особливою популярністю користувалися атракціони, для дітей пільгових категорій, до речі, вони сьогодні були безкоштовними, флешмоби, майстер-класи, виставки, розiграшi, спортивні змагання. На літньому майданчику парку скликав глядачів концерт за участі юних талантів Кропивницького. Овації від учасників свята і заслужені нагороди отримали найкращі юні художники – учасники конкурсу малюнкiв "Моя родина".

А вже від 19-ої години святкову естафету у Ковалiвському парку підхоплять старшокласники. Для них вперше організовано видовищну молодiжну програму. Як повідомила режисер свята Катерина Рисленко, сюрпризом для старшокласників стане виступ гурту  "Дiвойс" – учасника шоу "Х-Фактор". 

Джерело: http://vechirka.com.ua/

Усі новини