«Мій тато - найкращий у світі»: у Кропивницькому визначили переможців конкурсу відео робіт до Дня батька

Середа, 19 червня 2024 17:24

За ініціативи управління молоді та спорту міської ради  у Кропивницькому організували та провели вже другий конкурс відеорозповідей до Дня батька, який  цьогоріч відзначали 16 червня.

Учасники готували свої відеорозповіді про татусів тривалістю не більше трьох хвилин і мали встигнути подати до свята. А сьогодні, 19 червня, їх зібрали в міській раді, аби вручити подяки та символічні подарунки. Вітав учасників заступник міського голови Сергій Колодяжний.

- Бути хорошим батьком — відповідальна робота, і впевнений, що ваші татусі справляються з нею на всі сто! У ваших відео роботах ми відзначили для себе, що кожен батько - приклад для наслідування, ваша опора і захист, - відзначив Сергій Колодяжний і подякував усім учасникам за їхні відеоролики та  зацікавленість. Подякував він і тим родинам, чиї батьки боронять Україну від російських окупантів.

- Ми ставили собі за мету  зібрати цікаві та емоційні відеоісторії про батька за участі кропивничан і створити цілий альманах щирих емоцій, - розповідає заступниця начальника управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкасська, - також наша мета була спонукати дорослих проводити більше часу з дітьми та розвивати в них нові таланти,  кмітливість, увагу,  любов та повагу до батьків.

Конкурс відеоробіт хоч і провели лише вдруге, але кількість учасників засвідчила їх зацікавленість. Не було вікових обмежень, тож свої роботи подавали як дошкільнята, так і вже підлітки.

А основна вимога для участі: щирість та авторське відео з історією, віршем або розповіддю про найцінніші моменти разом із татом.

Тож всі 15 учасників отримали свої заслужені відзнаки та подарунки, серед них: Анастасія Бабочкіна, Тимофій Бабіюк, Дарина Бабіюк, Поліна Бойко, Марія Ворнікова, Дар'я Гнененко, Вікторія Голуб, Владислав Довгань, Іванна Зуб, Денис Маган, Єлизавета Мороз, Анна Ногаль, Володимир Поляченко, Артем Савінков, Іван Савінков.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17