«Мій тато - найкращий у світі»: кропивничани до Дня батька зніматимуть відео та створюватимуть альманах щирих емоцій

П'ятниця, 7 червня 2024 15:16

16 червня в України відзначають День батька. Цей день особливо щемливий для українців, адже батьки захищають сьогодні  своїх дітей, родину та країну від російської агресії.

Багато молоді разом із батьками стали на захист рідної країни та відважно боронять її. У таких випадках на батьках не тільки ще більше відповідальності за дітей, але й велика гордість за їхнє виховання.

Ми всі бажаємо щоб кожна дитина дочекалася свого татка додому. Такі батьки є взірцями поваги та пошани для всіх дітей України.

Управління молоді та спорту Кропивницької міської ради ставить за мету зібрати найцікавіші та знакові відеоісторії про батька за участі кропивничан і створити альманах щирих емоцій.

Мета конкурсу – спонукати дорослих проводити більше часу з дітьми та розвивати в них нові таланти, сприяти усвідомленню ролі батька у вихованні дітей, розвивати кмітливість, увагу, пам'ять, виховувати у дітей любов, повагу та увагу до батьків, відповідальне ставлення до виховання батьками дітей.

- Конкурс відеоробіт ми оголошуємо вдруге, він не має вікових обмежень. Пропонуємо усім охочим спробувати себе у ролі режисера, створити свій міні-фільм про батька та поділитися цією роботою. Основні вимоги участі: щирість та авторське відео з історією, віршем або розповіддю про найцінніші моменти разом із татом, - відзначила заступниця начальника управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкасська.

Для участі в конкурсі необхідно підготувати відеосюжет тривалістю до трьох хвилин у форматі .mov, .mpeg, .mp4, .mpg, .wmv, .avi, орієнтація відео: горизонтальна, заповнити форму учасника, прикріпивши відеороботу до 16 червня за посиланням: https://1ll.ink/6n3pZ

Не приймаються відеороботи рекламного характеру та такі, що ображають гідність і почуття інших людей.

17 червня буде обрано п’ятнадцять переможців, які отримають тематичні подарунки від управління молоді та спорту Кропивницької міської ради.

Про дату нагородження учасників конкурсу організатори повідомлять додатково.

Положення про конкурс: https://1ll.ink/R8jsz

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17