«Місто моєї мрії» -з днем народження, Кропивницький!

Субота, 15 вересня 2018 11:08

Святкові колони, сформовані представниками трудових колективів Подільського і Фортечного районів Кропивницького, спільною ходою  вирушили назустріч одна одній від пам’ятника Янголу-Хранителю та від готелю «Турист», щоб зустрітися на площі перед міською радою для урочистого відкриття Дня міста.

В шеренгах – голови райрад, депутати, керівники підприємств, установ і організацій, громадські активісти. Колони рухаються до міської ради у супроводі духових оркестрів.

На площі їх зустріли очільники області та міста, Народні депутати України, Почесні громадяни міста,  депутати міської ради, міські голови минулих років,  мешканці міста.

Сьогодні у Кропивницькому відзначають  264 – у річницю рідного міста! Обласний центр добре знаний у всьому світі, як місто машинобудівників і театралів, педагогів і музикантів, нобелівських лауреатів та архітекторів, філософів і художників. А тепер вся Україна  вклоняється місту хоробрих воїнів, які гідно захищають свободу свого народу.

 День міста –це світле родинне свято всієї громади Кропивницького, міста наших мрій!

Вітальну святкову композицію «Вінок єдності» для учасників урочистостей  виконали вихованці народного хореографічного ансамблю «Світанок» та зразкового хореографічного ансамблю «Аллегро».

З вітальним словом до кропивничан звернувся міський голова Андрій Райкович.

- Щиро вітаю всіх містян з Днем міста! Переконаний, що це свято є об’єднуючим, воно гуртує нашу громаду навколо рідного міста, - наголосив Андрій Райкович. – Висловлюю слова щирої подяки усім кропивничанам за їх патріотизм і щиру любов до своєї маленької батьківщини. Бажаю добра і миру! А ще – перемоги! Перемоги нам, нашим захисникам, які відстоюють наше право жити вільно і незалежно на сході нашої держави.

Усі новини