Міський голова Андрій Райкович закликав кропивничан неухильно дотримуватися правил жорсткого карантину

Четвер, 19 березня 2020 10:45

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернувся до містян з проханням неухильно дотримуватися карантинних обмежень. Особливо наполегливо очільник міста звертає увагу кропивничан поважного віку, які є найбільш вразливими для небезпечної корона вірусної інфекції, на необхідність виконувати запобіжні заходи і не виходити без нагальної потреби на вулиці міста.

- Шановні кропивничани, дуже прошу зрозуміти і осмислити постанову уряду про жорстке обмеження кількості пасажирів у громадському транспорті, - наголосив у своєму зверненні Андрій Райкович. -  Це, передусім, зумовлено ситуацією, пов’язаною з організацією ефективної протидії поширення коронавірусу.

Я вкотре прошу людей похилого віку, пенсіонерів, ветеранів, які входять до групи найбільшого ризику, припинити поїздки в громадському транспорті. Ліміт, встановлений постановою Кабміну - 10 пасажирів. Наголошую - це запобіжна норма! І міська влада зобов’язана її виконувати. Порушувати урядові рішення ніхто не має права! А громадяни зобов’язані дотримуватися карантинних заходів, щоб убезпечити себе, близьких, колег, нарешті місто, від можливої і надзвичайно небезпечної епідемії. Навіть не зважаючи на те, що в Кропивницькому сьогодні спокійна і контрольована ситуація, немає інфікованих, всі вимоги карантину необхідно жорстко виконувати. Будьте пильними, свідомими, і законослухняними, страшної небезпеки ми можемо уникнути тільки узгодженими і скоординованими діями всієї громади!  Будьте здорові!

Усі новини