Міський голова Андрій Райкович ознайомився із модернізацією обласних закладів охорони здоров’я на території Кропивницького

Субота, 22 грудня 2018 14:44

Сьогодні, 22 грудня,  міський голова Кропивницького Андрій Райкович взяв участь в робочій поїздці голови ОДА Сергія Кузьменка медичними закладами обласного центру.

Під час поїздки посадовці оглянули нове сучасне обладнання, закуплене для відділень інтенсивної терапії, ендоскопічного відділення та перинатального центру, що в обласній лікарні. У кардіодиспансері члени робочої групи ознайомились з роботою катетеризаціної лабораторії, а в онкодиспансері – перевірив, як модернізували операційний блок.

Андрій Райкович зауважив, що велика робота в напрямку розвитку медицини проводиться і в Кропивницькому. Наступного року на галузь охорони здоров’я буде спрямовано 10 % всього бюджету міста.

- Наступного року ми плануємо розробити проектно – кошторисну документацію хірургічного блоку лікарні швидкої медичної допомоги, МСЧ №19, яка має перетворитися в повноцінну міську лікарню. У пріоритеті залишається також також осучаснення дитячої поліклініка по вулиці Шевченка. Але, для того, щоб почати відновлення цих закладів треба спочатку зробити якісний проект, і саме з цього ми почнемо, - наголосив очільник міста.

Фото: Юрій Солтик

Усі новини