Міська влада попереджає: у період снігопадів паркування автотранспорту на узбіччях доріг у Кропивницькому категорично неприпустиме!

Понеділок, 6 лютого 2017 15:36

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології 7-8 лютого на території Кропивницького очікуються складні погодні умови: сильні пориви вітру, сніг та хуртовина, а на дорогах ожеледиця. Температура повітря знизиться до -10-15°С.

У зв’язку з цим заступник міського голови Олександр Грабенко провів нараду з керівниками комунальних підприємств Кропивницького, на якій розглядалося питання приведення у підвищену готовність усєї снігоприбиральної і спеціальної техніки.

Під час негоди комунальні служби розчищатимуть від снігових заметів вулиці обласного центру та забезпечуватимуть стабільну роботу громадського транспорту. Міська влада попереджає усіх власників автомобільного транспорту про категоричну неприпустимість паркування автомобілів на узбіччях центральних вулиць і транспортних магістралей Кропивницького. Усі автомобілі, які перешкоджатимуть комунальній техніці прибирати сніг, будуть вивозитися евакуаторами на майданчики тимчасового утримання.

Усі новини