Міська влада контролює входження в опалювальний сезон усіх сфер Кропивницького

Вівторок, 19 жовтня 2021 14:12

Заступник міського голови Олександр Вергун провів нараду із керівниками житлово-комунальних підприємств сьогодні, 19 жовтня. На порядку денному — підготовка житлового фонду до входження в опалювальний сезон, і в цілому — підготовка вже до зими.

Низку важливих доручень із зазначених питань дав  міський голова Андрій Райкович на  щопонеділковій апаратній нараді, саме тому додаткові акценти були окреслені і під час сьогоднішнього засідання. Посилена увага до заповнення водою теплових мереж, процес має здійснюватися поступово, аби мінімізувати небезпеку поривів. Про хід робіт інформував головний інженер КП “Теплоенергетик” Валерій Челядінов. В посиленому режимі працюють і ЖЕО з ОСББ, аби оперативно реагувати на можливі форс-мажорні ситуації. Головне управління житлово-комунального господарства міської ради вводить щоденний моніторинг і звіт по входженню в опалювальний сезон.

- Опалювальний сезон на нас чекає нелегкий. Всі працюють в посиленому режимі — цього від нас вимагає міський голова Андрій Райкович, і цього від нас чекають жителі міста — щоб їхні домівки, школи, лікарні, дитячі садочки — були з теплом, - наголошує Олександр Вергун.

Серед  інших питань, що також обговорювалися на нараді  - ямковий ремонт доріг, вивезення опалого листя і взагалі сміття із приватного сектору міста, і особливо із мікрорайону Нового, ліквідація поривів на водогоні  “Дніпро-Кіровоград”.

Усі новини