Міська влада і громадські активісти спільно працюватимуть над збереженням залених насаджень у Кропивницькому

Понеділок, 27 лютого 2017 14:31

Проблемою збереження зелених насаджень у Кропивницькому опікуватимуться спільно міська влада і екологічні громадські організації. На цьому наголосив секретар міської ради Андрій Табалов під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 27 лютого.

Спеціалісти комунальних підприємств обговорюватимуть з активістами громадської організації “Озеленення Кропивницький” питання організації і проведення правильної обрізки дерев, видалення аварійних насаджень тощо. До таких зустрічей запрошуватимуться і представники організацій, які теж здійснюють обрізування дерев в обласному центрі: обленерго, МНС, приватних підприємств.

- Такої домовленості ми досягли під час спільного виїзду на територію пологового будинку №1, де наше комунальне підприємство “Універсал 2005” здійснює обрізку тополь, - відзначив Андрій Табалов. – У громадських активістів не виникло претензій до роботи комунальників. Натомість вони постійно виникають до приватних підрядників. Наочний приклад – нівечення дерев перед закладом торгівлі по вулиці Чорновола. Тому я закликаю всіх діяти виключно у правовому полі і всі роботи на зелених насадженнях погоджувати з міською владою.

Усі новини