Міська рада Кропивницького внесла зміни до бюджету на 2017 рік: лікарні отримають «швидкі допомоги», а школи – обладнання для інклюзивних класів

Вівторок, 19 грудня 2017 15:16

Сьогодні, 19 грудня, під час третього засідання десятої сесії міської ради Кропивницького депутати внесли зміни до міського бюджету на 2017 рік.

Внесені зміни дозволять оперативно використати субвенцію з державного бюджету у сумі майже 8 мільйонів гривень на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку міста.

За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, 5,7 мільйонів гривень із такої субвенції міська влада планує використати на придбання спеціалізованого медичного автотранспорту, а саме: закупити два автомобілі швидкої медичної допомоги та один реанімобіль. Медичний транспорт буде передано на баланс центральній міської лікарні та лікарні швидкої медичної допомоги.

Крім того, у зв’язку зі зміною Кабінетом Міністрів порядку використання коштів за субвенцією, управлінням освіти міської ради було внесено пропозицію щодо внутрішнього перерозподілу бюджетних коштів.

- На придбання спеціалізованого обладнання для осіб із особливими освітніми потребами у бюджет розвитку додано 774 тисячі гривень, - повідомила під час доповіді Любов Бочкова. - Ці кошти мають бути використані до кінця бюджетного року.

Усі новини